0 Bachs Blomstermedicin

Hønsehavevej 27
DK-5771 Stenstrup
Tlf.: 22 30 34 71
info@in-zone.dk
Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi
Nyere forskning i sammenhængen mellem følelserne og immunsystemet støtter den iagttagelse, at vores fysiske sundhed hænger sammen med vores psykiske balance.
Flere og flere eksperter er enige i, at et sundt sind er nøglen til et sundt legeme.

Bachs Blomsterremedier

Nyere forskning i sammenhængen mellem følelserne og immunsystemet støtter den iagttagelse, at vores fysiske sundhed hænger sammen med vores psykiske balance. Flere og flere eksperter er enige i, at et sundt sind er nøglen til et sundt legeme.

Dr. Edward Bach skabte i 1930´erne Bachs Blomsterremedier - et system bestående af 38 forskellige plante- og blomsterbaserede remedier, som hjælper dig med at styre hverdagens følelsesmæssige ubalancer.
Hvert remedium (= flaske med kildevand og cognac eller æblecidereddike til at konservere samt blomsteressensen) kan afhjælpe en specifik negativ følelse og stille og roligt forandre tankemønstret til en positiv variant i stedet!
Du kan tage dem hver for sig eller sammen - op til 7 remedier af gangen i den samme helt individuelt blandede flaske - så de helt præcist og personligt matcher dine følelser.

Bachs Blomstermedicin kan være et redskab til bedre selvindsigt og bearbejdning af negative følelsesmønstre som påvirker den fysiske krop. Kort sagt:
*Bachs Blomsterremedier kan hjælpe dig med at få styr på dine følelser og dermed få mere ud af livet*

Jeg er uddannet i Bachs blomsterremedier og kan i klinikken blande DIN helt personlige flaske - eventuelt som supplement til den zoneterapeutiske behandling i klinikken. Jeg har stor erfaring med produkterne og har med succes anvendt dråberne både til voksne, børn og dyr. Her kan du se lidt eksempler på anvendelsesmuligheder: flyskræk eller lignende, uro/angst, søvnbesvær, angsttilfælde, koncentrationsbesvær, negativt tankemønster, stress og krise.