Hønsehavevej 27
DK-5771 Stenstrup
Tlf.: 22 30 34 71
info@in-zone.dk
Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi

Ved du, om du har en risiko for knogleskørhed?

Mandag 11.11.2013

Et stort antal danskere går faktisk rundt med en udiagnosticeret knogleskørhed - også kaldet osteoporose. Ved du hvordan det står til med dine knogler? - læs mere her.

Der er flere gode og simple ting, man kan bruge som gode vaner, for at undgå knogleskørhed. Men har du overhovedet en risiko for at netop dine knogler bliver for skøre/porøse med tiden??? På blandt andet Osteoporoseforeningens hjemmeside kan du meget nemt tage en lille test med 8 nemme spørgsmål, for at få en indikation på, om du reelt er en af de omkring 450.000 danskere, som med stor fordel kan have mere fokus på motion, kost og kosttilskud som indskud i din egen private knoglebank, for at sikre at der også er kalk på kontoen til god knoglefunktion når du bliver ældre. Allerede efter du er fyldt 35 år, begynder knoglenedbrydningen at være større end knogleopbygningen. Hvis du samtidig er kvinde, er slank, ryger og drikker meget kaffe, anvender binyrebarkhormoner pga. sygdomsbehandling SÅ kan det helt sikkert betale sig for dig, at passe ekstra meget på din fysik og dit skelet. Heldigvis er der mange gode ting du kan gøre - prioritere en motionsform du kan lide, sikre en grøn og varieret kost samt tage tilskud af specielt D-vitamin og Calcium er også en vigtig ingrediens. Måske du kan ændre på nogle af risikofaktorerne også (rygning eksempelvis)? Læs mere på Osteoporoseforeningens hjemmeside http://www.knogleskor.dk/tag_knogletesten-13.aspx eller kontakt klinikken.