Hønsehavevej 27
DK-5771 Stenstrup
Tlf.: 22 30 34 71
info@in-zone.dk
Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi

HVAD går det egentlig ud på, det der zoneterapi???

Onsdag 26.03.2014

Hvis du er én af dem som stadig tror zoneterapi er "noget mystisk noget" som ikke er til at forklare eller som du ikke helt ved, hvad du skal bruge til - SÅ kan du nu blive klogere. Læs mere her.

Zoneterapeutisk fagforståelse 2013

NU kan du ved hjælp af meget få klik på computeren finde et lille digert værk med titlen:

"Zoneterapeutisk fagforståelse".

Det er - som navnet antyder - en fyldestgørende beskrivelse af, hvad zoneterapi er/hvorfor det virker, hvor det kommer fra, hvad det kan bruges til og meget meget mere. Med andre ord et 360 graders fokus på behandlingsmetoden, som rigtig mange danskere og mennesker verden over har anvendt igennem mange år.
Du kan frit downloade materialet på FDZ´s hjemmeside via linket her:
http://www.fdz.dk/wss/default.asp?page=2591&klikker=0
 
Der er rigtig god grund til at dykke ned i materialet, hvad enten du er nysgerrig kommende bruger af zoneterapi, sundhedsfagligt uddannet, politiker, forsikringsassurandør, forsker eller...

Du kan vælge kun at læse præsentationssiderne eller du kan boltre dig i diverse bilag eller de mange kvalificerede referencer, der er knyttet til fagforståelsen.
Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med materialet. Jeg har været med til udarbejde fagforståelsen, så jeg kan uden tvivl guide dig sikkert igennem de spørgsmål du måtte have!

Rigtig god fornøjelse med læsningen.