Hønsehavevej 27
DK-5771 Stenstrup
Tlf.: 22 30 34 71
info@in-zone.dk
Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi

Echinamin eller Rød Solhat, kaldes af nogle "naturens eget antibiotika".

Tirsdag 25.10.2016

Men det er faktisk endnu bedre end dét - for det virker nemlig BÅDE på virus OG bakterier (modsat antibiotika som kun kan anvendes, hvis der er konstateret en egentlig bakterie-infektion).

Hvordan anvendes Rød solhat?
Produktet kan fås i forskellige former - som flydende (eks. Naturdrogeriets Echinacea Complex), som kapsler (eks. Biosyms Echinagold) eller som pulver for eksempel. Tages afhængigt af formen - men som dråber 2-3 gange dagligt. Kan bruges af såvel voksne som børn. Det tages som en kur - eventuelt hele vinteren over, hvis helbredet skranter (her er en kombination med zoneterapi også en rigtig god ide).

EchinaGold fra Biosym er et af de bedste produkter på markedet - fås kun som kapsler, men du kan åbne kapslen og indtage indholdet, hvis dét at synke en kapsel ikke er at foretrække.

Naturdrogeriets flydende udgave Echinacea Complex anviser følgende dosering:
Voksne og børn over 12 år tager 5-15 dråber 1-3 gange dagligt.
Børn mellem 2-12 år tager halv dosis af voksne.
Børn under 2 år gives kvart dosis af voksne.
Uanset aldersgruppe anbefales det at tage dråberne et par dage yderligere efter symptomerne er forsvundet.

Echinagold og Echinacea Complex kan købes i helsekostforretninger eller hos materialisten. I dagligvarebutikker kan ses billigere alternativer, som uden tvivl også kan anvendes. Men hvis du ønsker et mere kvalificeret produkt med flere aktive stoffer og høj koncentration, skal du kigge lidt dybere i pengepungen. Lignende billigere produkter er ofte blandet op/fortyndet og doseringen er derfor større, hvilket gør, at flasken hurtigere tømmes - prismæssigt kan det derfor godt betale sig, at købe et bedre produkt...

Hvad hvis der er allergi i familien?
Det anbefales at starte med at indgnide en dråbe i albuebøjningen og afvente reaktion et døgns tid. Hvis alt er OK startes indtagelse af dråberne - start blidt ud. Hvis det er et helt lille barn kan behandlingen startes med kun få dråber. Hvis reaktion ses (intolerance/allergi-lignende reaktion) stoppes naturligvis! Hvis der ikke ses reaktion øges gradvist over nogle dage til anbefalet dosis.
Hvis du er i tvivl - kontakt klinikken (hvis du er i antabusbehandling, anvend IKKE produktet - rådfør dig med klinikken).

Klinikken kan kontaktes hvis du har behov for yderligere information, eller du kan kigge ind på www.biosym.dk eller natur-drogeriet.dk  
Rigtig god fornøjelse - tænk sig, at du kan slippe for at være forkølet :)
VED HENVENDELSE TIL KLINIKKEN, KAN DU FÅ UDLEVERET INFORMATIONSFOLDER.